Szállásadók jelentkezése

A Vándorbot.hu Szálláskeresője INGYENES megjelenési lehetőséget kínál olyan szálláshelyek részére, akik elsősorban a bakancsos turisták vendéglátását célozták meg. Célunk, hogy az oldalunkat böngésző turisták megtalálják a számukra legmegfelelőbb szálláshelyet. Az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatod szálláshelyed a Szálláskeresőbe.

Miért van ingyen?
Célunk, hogy a természetszerető, bakancsos turisták megtalálják számukra a megfelelő szálláshelyet a következő túráik alkalmával. Olyan szállásadókat keresünk, akiknek a vendéglátás a szenvedélyük. A Szálláskeresővel szeretnénk segíteni a túratársainkat, és a szállásadókat is.

Ingyenes is marad, nem kell jövőre sem fizetnem?
Ha az akció időtartama alatt regisztrálsz, nem kell fizetned se idén, se jövőre, se azután. Ingyenesen jelentetjük meg hirdetésed a weboldalon, addig, ameddig csak szeretnéd.

Az akció 2017. július 1-től visszavonásig érvényes!

Mi történik, ha elrontottam valamit az adatlapon?
Tölts ki egy másikat, és küldd be újra. A megjegyzés mezőbe azért írd be, hogy ez a jó adatlap.

Biztosan megjelenik a szálláshelyem a weboldalon?
A Vandorbot.hu folyamatosan törekszik arra, hogy az olvasói számára minőségi szolgáltatást nyújtson. Ezért ha az adatlap túlságosan hiányos (pl. a fényképek rossz minőségűek, a szálláshely bemutatása nem informatív) fenntartjuk a jogot, hogy a szálláshelyet nem jelenítjük meg a weboldalon. Az adatlapok feldolgozása manuálisan történik, ezért ha mindent rendben találunk, abban az esetben is számolj néhány nap átfutási idővel!

Szálláshely alapadatai
Melyik tájegységben található a szállásod? Segítség lehet ez a térkép: Letöltés
Ide írd azokat az instrukciókat, amik segíthetik könnyebben megtalálni a szálláshelyet. Pl. falut elhagyva 200 méter után jobbra kell kanyarodni egy erdészeti úton, vagy nádfedeles ház, stb.
Google féle formátumban, pl: 42.2342, 19.123123. Ha nem tudod a koordinátákat, a http://maps.google.com oldalon keresd meg a szállás helyét a térképen. Ha megvan, kattints lehető legpontosabban a helyre duplán. Ezután a böngésződ címsorában megjelenő teljes sort másold be ebbe a mezőbe. Ilyesmit kell látnod: https://www.google.hu/maps/@46.9167478,19.685838,16z?hl=hu. Ha ide kattintasz, a Google térkép megnyílik új ablakban.
Üzemeltető adatai
Szálláshely további adatai
pl. kemping, panzió, tábor, apartman, stb.
Egész évben, időszakosan (pl. április 1 - október 15-ig).
Add meg az összes férőhely számát is, majd alatta részletezd szobánként. Például: Összes férőhely: 15 fő. Szobák: 1 x 5 fő, 2 x 3 fő, 1 x 4 fő.
Szobában, épületben, udvaron, kút, forrás, nincs, stb. pl. vízcsap az udvaron, forrás 100 méterre, stb.
Gáz, kandalló, kályha, elektromos, nincs, stb. Ha a fűtés plusz költséggel jár, kérjük, azt is itt tüntesd fel!
Felszerelt konyha, teakonyha, tűzhely, udvari tűzrakóhely, nincs, stb.
Foglalással kapcsolatos információ
Add meg a legolcsóbb díjat, amennyiért vendéget fogadsz (per fő per éj)
Pl. csoportoknak, tanároknak, kéktúrázóknak, nyugdíjasoknak, MTSZ tagoknak, stb.
Mutatkozz be!
Mutasd be a szálláshelyet! Mióta üzemel, miért érdemes titeket választani, hogyan tudjátok felejthetetlenné tenni a nálatok eltöltött időt.
Pl. Vezetett túrákat szerveztek, ti sütitek a legfinomabb kalácsot a kertben, saját borospincétek van, kerékpárokat tudtuk kölcsönadni a vendégeknek, stb. Minden olyan dolgot sorolj fel, ami még vonzóbbá teheti a szálláshelyet a vendégek részére.
Pipáld be azokat, amik jellemzők szálláshelyedre.
Mit érdemes megnézni a környéken? Milyen programlehetőségek vannak? Hova érdemes túrázni? Milyen történelmi, kulturális emlékek találhatók a környéken? Mit mutatnál meg szívesen a vendégeidnek?
Jelöld be, hogy mik jellemzők a szálláshelyed környékére.
Tüntesd fel, ha a szállás valamelyik országos jelentőségű túraútvonal mellett (max. 5 km-re) található. Pl. Országos Kéktúra, jelvényszerző túramozgalmak, stb.
Hozzád fogjuk küldeni a vendégeket!
Kínálj fel valamilyen speciális élményt vagy kedvezményt a Vandorbot.hu olvasóinak! Ez esetben szálláshelyed kiemelt helyen, a listák tetején fog megjelenni, valamint egy külön oldalon is felsoroljuk "a Vandorbot.hu élményt adó szálláshelyeit". Az árkedvezmény helyett kínálj inkább olyan élményeket, amik megmaradnak a vendégeidben. Például: közös vacsorafőzés, borkóstolás, környék nevezetességeinek bemutatása, valamilyen a helyre jellemző szakmai, kézművesség kipróbálása, túravezetés, stb. FIGYELEM! Csak olyan dolgokat kínálj fel, amit nyújtani is tudsz vendégeid számára, ha a foglaláskor a Vandorbot.hu-ra hivatkoznak!
A Vandorbot.hu célja, hogy bemutassa Magyarország egyedülálló tájait, szépségeit, és kedvet adjon ahhoz, hogy bakancsot húzva minél többen elinduljanak az ösvényeket járni. Rendszeresen szeretnénk bemutatni tájegységeket, településeket, azon belül a szálláslehetőségeket is. Cikkeink már most több ezer emberhez jutnak el havonta, és a weboldal olvasótábora folyamatosan bővül, utazni, túrázni szerető fiatalokkal, idősekkel, családokkal egyaránt. Szálláshelyed két módon is reklámozhatod az ingyenes megjelenésen felül: a) Amennyiben szeretnéd, hogy 1-1 tájegység bemutatása során a Te szálláshelyed is felkeressük, és bemutassuk, támogass minket legfeljebb 4 vendégéjszakával. A támogató szálláshelyek kiemelt helyen szerepelnek weboldalunkon (a blog oldalon és a szálláskeresőn is egyaránt), valamint megkapják a "Vándorbot.hu által ajánlott szálláshely" kiemelést is. b) A Vandorbot.hu rendszeresen hirdet meg nyereményjátékokat, fotó- és cikkíró pályázatokat az olvasók között, melyeket a népszerű közösségi média felületein is folyamatosan reklámoz (Facebook, Instagram). Lehetőség van nyereményt felajánlatni (általában 2 vendégéjszaka), így a felajánló szálláshely extra reklámlehetőséget kap. Amennyiben a jövőben valamelyik további reklámlehetőség érdekes lehet a számodra, kérjük tegyél egy pipát a négyzetbe. Figyelem, ez nem szerződés, csak a lehetséges együttműködés jelzése.
Fényképek
Tölts fel maximum 10 képet a szálláshelyről, de legalább 1-et! Kerüld a homályos, sötét, rossz minőségű fotókat. Ha kiválasztottad a fényképet, kattints minden esetben a Feltöltés gombra! A vendégeidre nagy hatással lesznek a fotók, ezért nagy hangsúlyt fektess a kiválasztásukra! Mutasd be a szállást kívülről, belülről, tehetsz fel képet a környékről. !!! Figyelem !!! Feliratokkal, logókkal ellátott képet ne tölts fel!
A fájlok mérete legfeljebb 20 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
A fájlok mérete legfeljebb 20 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
A fájlok mérete legfeljebb 20 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
A fájlok mérete legfeljebb 20 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
A fájlok mérete legfeljebb 20 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
A fájlok mérete legfeljebb 20 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
A fájlok mérete legfeljebb 20 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
A fájlok mérete legfeljebb 20 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
A fájlok mérete legfeljebb 20 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
A fájlok mérete legfeljebb 20 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png.
Készen is vagyunk
Bármilyen fontos közlendő, amit a Vandorbot.hu szerkesztőivel megosztanál.
Fontos hangsúlyt fektetünk az adatvédelemre. E-mail címed az interneten található weboldaladról, vagy katalógusoldalról gyűjtöttük. Csak és kizárólag a Vandorbot.hu-n kínált ingyenes reklámlehetőséggel vagy egyéb szolgáltatásaival kapcsolatban keresünk meg. Ha mégis zavartunk, elnézésed kérjük, és leiratkozási szándékod egy üzenettel ezt jelezheted a leiratkozas@vandorbot.hu címre. Azonban javasoljuk, hogy ezt ne tedd, mivel egyáltalán nem fogunk gyakran leveleket küldeni, és akkor is csak olyan ajánlatokkal, lehetőségekkel, melyek szálláshelyed népszerűsítését segítik.